NEDĚLNÍ PIKNIK & DRAKIADA S DĚTMI

 

 

V NEDĚLI 26.09.2010 V 15.30

 

 

 PARCO NORD MILANO – CINISELLO BALSAMO

 

 

SRAZ: VSTUP DO PARKU POBLÍŽ KŘIŽOVATKY VIA GORKI / VIA RENATO FUCINI

 

(vstup do parku s prolézačkami a klouzačkami je nedadleko před odbočkou na parkoviště Ospedale Bassini, po přejetí tramvajovy’ch kolejí se objeví dětsky’ parčík)

viz přiložená mapka. Tramvaj z V.le Zara stavi pobliz.

 

PROGRAM: DRAKIADA, POKUD NAM BUDE PRAT VITR, PIKNIK, HRY PRO DĚTI A S DĚTMI!

 

přineste prosím něco k jídlu a pití, ať je pestry’ piknik ...

draci, fotbalovy’ míč a jiné hry budou k dispozici ...

 

TĚŠÍME SE NA VÀS !!!

 

POTVRĎTE PROSÍM PŘEDBĚŽNĚ SVOJI ÚČAST, ABYCHOM MELI DOSTATEK DRAKU

V PŘÍPADĚ NEPŘÍZNIVÉHO POČASÍ SE AKCE ODKLÀDÀ

Informace: tel.:  339 1289631 nebo  – e-mail: czassoc@tiscali.it

    

MAPA
MAPA

Drakiáda 2010 - Parco Nord Milano 26.09.2010

 

Při letošní Drakiádě jsme měli velké štěstí s počasím, méně už s větrem……bylo totiž naprosté bezvětří po celé odpoledne. Nedostatek větru jsme ale nahradili rychlostí při běhu těch odvážlivců, kteří “pouštěli” draka. Výsledný obrázek neodpovídal příliš ladovské idylce, kdy stojící děti hledí na vznášející se draky, spíše to připomínalo závodníky při sprintu, kteří si omylem zapomněli v ruce draka.

I přesto můžeme říci, že se Drakiáda vydařila, byla totiž spojená se skvělým piknikem a příjemnou společností. Účast byla hojná, sešlo se nás 30 dospělých a 21 dětí ve věku od dvou měsíců do 17 let, k tomu i jeden pes. Sluníčko svítilo, i přes vytrvalé deště předchozích dnů bylo na trávníku sucho, sladké i slané dobroty připravené českými maminkami ocenili všichni přítomní. Děti běhaly, lezly po stromech a nakonec i hrály karty. Maminky, několik odvážných tatínků a dvě babičky příjemně konverzovali a kochali se pohledem na zeleň a potomstvo. ………prostě příjemné odpoledne.

Určitě budeme podobné akce opakovat, abychom utužovali naše “spolkové” vztahy a vyměnili si názory na spoustu věcí ze života.